Clicky

Blog

Hoe gebruik je dynamische QR-codes voor marketing?

Aangemaakt op 17 Oktober, 2023Algemeen

Ontdek de veelzijdigheid van dynamische QR-codes in marketing. Leer hoe ze kunnen worden gebruikt om klantbelevingen te verbeteren, klantgedrag te volgen en de ROI te verhogen

Statische vs Dynamische QR-codes: Ontdek de verschillen en specifieke eigenschappen van de QR-code

Aangemaakt op 17 Oktober, 2023QR-code

Ontdek de verschillen tussen statische en dynamische QR-codes in dit uitgebreide artikel. Leer over hun unieke voordelen en toepassingen en kies de juiste QR-code voor je behoeften

QR-code fraude: wat is het en hoe voorkom je het?

Aangemaakt op 18 Oktober, 2023Algemeen

Hoe herken je een neppe QR-codes, fraude met QR-codes kan lastig zijn. Wees op je hoede voor codes op ongewone locaties, vage afbeeldingen en zorg voor het gebruik van betrouwbare QR-code scanners.

Gratis QR code maken, hoe werkt het

Aangemaakt op 18 Oktober, 2023Algemeen

Op welke manier kun je snel en gemakkelijk je eigen QR-codes maken, met behulp van onze gratis QR-code generator. Ideaal voor het delen van URL's, contactinformatie, wifi-wachtwoorden en meer.

Top 10 Redenen waarom je QR-code niet werkt

Aangemaakt op 19 Oktober, 2023QR-code

Ontdek de top 10 redenen waarom een QR-code mogelijk niet werkt, van slechte belichting en onvoldoende contrast tot verkeerde grootte en beschadiging van de code

Veilig gebruik van QR-codes: Bescherm jezelf tegen cybercriminaliteit

Aangemaakt op 19 Oktober, 2023QR-code

QR-codes zijn super handig, snel en eenvoudig in gebruik, maar hoe veilig zijn QR-codes. Ontdek de risico's en volg onze eenvoudige richtlijnen voor veilig gebruik van QR-codes.

QR-code scannen

Aangemaakt op 19 Oktober, 2023QR-code

Heb je ergens een QR-code gezien? Scan deze code met de camera van je Android-telefoon of iPhone en de informatie is meteen beschikbaar.

Wat is een QR-code en hoe werkt het?

Aangemaakt op 19 Oktober, 2023Algemeen

Wat is een QR-code. Een QR-code is een 2D-streepjescode die informatie opslaat, leesbaar met een smartphone. Deze codes bevatten vaak URL's, tekst of contactinfo voor snelle toegang.

Weergave van 1-8 van 8 resultaten.